Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Αγαπητοί Γονείς ,
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, με την Δασκάλα της Θεατρικής Αγωγής Κα Ξένια Παυλοπούλου & τα παιδιά που απαρτίζουν την Θεατρική ομάδα, ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία, το έργο του Αριστοφάνη " ΟΡΝΙΘΕΣ

Οι Γονείς αλλά και οι συγγενείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καμάρωσαν τους μικρούς μας καλλιτέχνες σε μια μεγάλη παράσταση σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Θεατρικό,  Βεβαιώσεις παρακολούθησης μαθημάτων από τον Διευθυντή του Σχολείου μας Κο Ιωάννη Μανιώτη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε στο Σχολείο μας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών και της Δασκάλας τους σε έναν όμορφο  χώρο που θύμιζε Θεατρική σκηνή. 

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Σχολείου μας, που είναι κοντά σε κάθε δράση του Συλλόγου Γονέων, αλλά και τους Δασκάλους μας που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μας. 
  
Θα ήταν παράληψη μας, να μην ευχαριστήσουμε την Δασκάλα των Εικαστικών και τα παιδιά των δυο τμημάτων της, που επιμελήθηκαν τα Σκηνικά-Κοστούμια του Θεατρικού. 
Επίσης την Δασκάλα του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής με τα παιδιά της, για το μπαλέτο που πλαισίωσε το Θεατρικο.

Καλό Καλοκαίρι!!!











































































Video από την Εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου