Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Αγαπητοί Γονείς,  
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και η Θεατρική ομάδα των παιδιών που παίρνουν μέρος στις δραστηριότητες του Συλλόγου, σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 11 π.μ  
στο Ανακαινισμένο Αμφιθέατρο του Σχολείου μας, στην Θεατρική μας παράσταση  " Όρνιθες του Αριστοφάνη.
Σε διασκευή της  Σοφίας Ζαραμπούκα

«Μια φορά κι έναν καιρό, στην Αθήνα, ήταν δύο άνθρωποι πολύ αγανακτισμένοι. Τα ονόματά τους ήταν Πεισθαίτερος και Ευελπίδης… Είχαν θυμώσει με όλα τα προβλήματα που είχε η πόλη κι αποφάσισαν πως θέλουν να ζήσουν κάπου αλλού. Έτσι, με δυο πουλιά για οδηγούς, ψάχνουν να βρουν το βασιλιά Τηρέα, που κάποτε ήταν άνθρωπος αλλά μεταμορφώθηκε σε πουλί και πετώντας ταξίδεψε παντού κι είδε όλο τον κόσμο.

Όταν τον συναντούν και τον ρωτούν πού είναι όμορφα για να ζήσουν, εκείνος δε μπορεί να σκεφτεί καμία πόλη χωρίς προβλήματα. Τότε τους έρχεται η ιδέα να φτιαξουν τη δική τους πόλη μαζί με τα πουλιά πάνω στα σύννεφα, τη Νεφελοκοκκυγία ή αλλιώς…Συννεφούπολη!

Τα πουλιά όμως είναι πολύ θυμωμένα με τους ανθρώπους που τα κυνηγούν και τα βάζουν σε κλουβιά. Έτσι, οι δυο άνθρωποι τους φουσκώνουν τα μυαλά, λέγοντας τους πόσο σπουδαία είναι αφού ζουν στον αέρα, ανάμεσα στους ανθρώπους και τους θεούς....


Υπό την επιμέλεια της Θεατρολόγου 
Κυρίας Ξένιας Παυλοπούλου


Σκηνικά-Κοστούμια

Tμήμα Εικαστικών. 
Υπό την επιμέλεια της Κυρίας Ιωάννας Ιωάννου.

  • Παράλληλα με την εκδήλωση, θα διεξαχθεί και η έκθεση των παιδιών που παίρνουν μέρος στο τμήμα της Δημιουργικής απασχόλησης και Comics του Συλλόγου Γονέων.

Υπό την επιμέλεια της Κυρίας Ιωάννας Ιωάννου.



Ελπίζουμε στην παρουσία σας, που θα ενθαρρύνει τους μικρούς μας καλλιτέχνες με το θερμό χειροκρότημα και την αγάπη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου